10 Ocak 2012 Salı

Nevresimler çiçek açtı


Yatak takımları /nevresimler artık ne kadar çok çeşitte ve kalitede değil mi?  İster odanızın dekorasyonuna uygun, isterseniz o günkü ruh halinize göre  . Ben genelde beyaz nevresim takımını tercih etsemde ( beyaz iş veya minik işlemeleri olanlar her zaman öncelikli) bazen farklı renk ve desende de kullanmayı seviyorum  ama burdakiler hem rengarenk hem de cıvıl cıvıl.. Nevresimlerin, yıkandığında çabuk kırışmayan ve terletmeyen pamuklu kumaşlardan üretilmiş olması  ilk tercihim. Yinede yıkandıktan sonra ütüleyip katlamak ve dolaptada belli bir düzen içinde durmaları çok hoşuma gidiyor..   

  

Sarı beyaz üzerine bu zambak desenli nevresimi çok beğendim..



Bu nasıl, çok güzel değil mi?


Her biri ayrı güzellikte. 






Sütlü Kahverengi rengi hiç düşünmemiştim oysa bahar dallarıyla ne de güzel uyum sağlamış .


Kaynak buradan















6 yorum:

  1. Bahar dalının uğuruna inanırım.2 bahar dalı temalı,bir de yanında vazoda bahar dalı duran sade nevresimi.Toplam üç taneyi beğendim.Sevgiler.Dördüncü de varmış.Kahve zeminlinin üzerinde duran siyah zeminli olan.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Benim için de estetik,zerafet,görsellik çok önemlidir.Bide simetrik hastasıyım,eğri büğrü duran herşey beni çokk rahatsız eder.
    Zevklerimiz,düşüncelerimiz ayniymiş arkadaşım:))Hemen izlemeye aldım,bu güzelliklerden mahrum olmamak için:))
    Nevresimlere gelince hepsi de güzel ama mor ve tonları aşığı olarak,mor olan 16.ve pembe güllü 18.cinin içinde kendimi uyurken hayal ettim:))
    Tekrar baktım da morlunun bir üstünde ki ipek gibi duruyor.Onun içinde de uyumak istiyorum:))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Canım ya bayıldım nevresimlere, favorim kahverengi bahar dalı olan. Ne güzel, cıvıl cıvıl şeyler öyle. Yeni keşfettim blogunu, takibindeyim. Sevgiler...
    (Yemek Sevdam)

    YanıtlaSil
  4. çok güzeller...
    kış gününde bahar gibi:)

    YanıtlaSil
  5. canım bayıldım
    gelip yatasım geldi.
    hepsi çok canlı
    büyük güllü benim.
    :)))))

    YanıtlaSil